Πανηγυρικός εσπερινός στην Ιερά Μονή Παναγίας Αρτοκωστά

Mέσα σε κλίμα κατάνυξης αλλά και με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός (Δευτέρα 22 Αυγούστου) στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Αρτοκωστάς.


Αρκετός ο αριθμός των πιστών, ο οποίος κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής από νωρίς το απόγευμα για να προσκυνήσει και να τιμήσει την Θεοτόκο.

Με το πέρας του εσπερινού, οι επισκέπτες της μονής απόλαυσαν το ρόφημά τους και γευμάτισαν (εκτός μονής) αφού εδώ και χρόνια λειτουργούν προσωρινή ταβέρνα και καφενείο για την ευκολία του κοινού. 


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.