Έφτασε επιτέλους στο τέλος του ο δρόμος Άστρους - Τριπόλεως.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου που αφορά το δρόμο Τρίπολης - Άστρους Κυνουρίας.


Αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνεται και το τελευταίο κομμάτι της κατασκευής και σύντομα, θα έχει ολοκληρωθεi αυτή η οδική αρτηρία, που εδώ και χρόνια… ταλαιπώρησε άπαντες.

Το κομμάτι Ελαιοχώριο-Κουμπίλα, έχει προυπολογισμό 180.000 ευρώ και το έργο ανήκει στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ επιβλέπουσα αρχή είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΕΡΤ Τρίπολης (101.5 fm), σας παρέχει σήμερα ένα σχετικό φωτορεπορτάζ με τα έργα στο σημείο αυτό, για να δείτε ακριβώς το πώς έχουν τα πράγματα σήμερα.

 ΠΗΓΗ: ert.gr | Φωτογραφίες: Στ. Ζομπαλάς

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.