Header pic

Pic

Αιρετικά Λόγια... Περί οδηγών ασθενοφόρων κτλπ


 Επιστροφή στα άρθρα μετά από πολύ καιρό...
 Τι είναι όμως αυτό που με έκανε να πιάσω το πληκτρολόγιο και να αρχίσω να γράφω αυτό το άρθρο που θα διαβάσετε παρακάτω;


 Δεν είναι η αδιαφορία και η έλλειψη των οδηγών του ασθενοφόρου όπου μαρτυράει και ο τίτλος του άρθρου. Είναι η κοροϊδία και το πόσο ενδιαφέρει τον κάθε ένα το ΕΓΩ του και όχι το εμείς, ειδικά από τους πολιτικούς του τόπου.

 Έχουμε και λέμε... Πριν κάποια χρόνια, 2 1/2 για την ακρίβεια, (παραμονές εκλογών, τίποτα τυχάιο) έχοντας το ίδιο πρόβλημα που παρουσιάζεται και τώρα στο Κέντρο Υγείας Άστρους κάποιοι πολιτικοί κύκλοι και μάλιστα της δημοτικής αντιπολίτευσης αλλά και της βουλευτικής είχαν διοργανώσει μια μέτρια εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Άστρους με σκοπό να ενημερωθεί (λες και δεν ήξερε) ο κόσμος για την έλειψη.
 Στην εκδήλωση αυτή ακούσαμε ένα σωρό ΕΓΩ.. Εγώ θα κάνω, εγώ θα κάνω, εγώ θα κάνω από όσους πήραν το μικρόφωνο και μερικές κατηγόριες για τις τότε αρχές του τόπου Δημοτικές και βουλευτικές.
 Για 2 χρόνια είχαμε 2 οδηγούς (με σύμβαση) επιπλέον, που μαζί με αυτούς που υπήρχαν κάλυπταν τις θέσεις που έπρεπε, όμως και αυτοί τελείωσε η σύμβαση και ο κάθε ένας πήρε τον δρόμο του.
 Και ρωτώ εγώ τους τότε διοργανωτές... Γιατί αφού έχουν σημειωθεί σοβαρά κρουσματα με θανάτους σοβαρούς τραυματισμούς κτλπ και δεν υπάρχει οδηγός για δείγμα δεν διοργανώνετε μια παρόμοια εκδήλωση; Μια ερώτηση ένα άρθρο παραπόνων; Γιατί απλά εκτός του ότι σας νοιάζει μόνο το ΕΓΩ σας και η πάρτη σας δεν σας νοιάζει πραγματικά τίποτα άλλο... Μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές θα θυμηθείτε να κάνετε και να λέτε μόνο και μόνο για την ψήφο.

 Όπως είχα γράψει τότε με αφορμή εκείνη την εκδήλωση (ΔΕΣ ΕΔΩ) και το ξαναγράφω για να θυμηθείτε αλλά και να προβληματιστείτε λιγάκι 

".........Μπροστά θα πάμε μόνο αν είμαστε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ για τον κοινό σκοπό μακριά από πολιτικές και προσωπικές αντιπαλότητες και πιάστε λίγο το ΜΑΖΊ και το ΕΜΕΊΣ και αφήστε την λέξη ΕΓΏ..."

Αυτό όμως χτυπάει και τους κυβερνόντες... Δημάρχους βουλευτές υπουργούς και πρωθυπουργούς... Κάντε κάτι και μην αφήνετε «γυμνό» τον κόσμο σας... αν και έπρεπε ήδη να είχατε κάνει....

 Σας φιλώ και θα επιστρέψω με τον απολογισμό του καλοκαιριού που εκεί θα υπάρχουν πολλά... Αιρετικά λόγια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.