Δημοτικό Πανηγύρι στο Ορεινό Κορακοβούνι από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου

  • στις Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016 -
  • 0 σχόλια
Δημοτικό Γλέντι διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Σαββάτο 6 Αυγούστου 2016.


 Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραδοσιακά και όπως αρμόζει τα μέλη του συλλόγου διοργανώνουν το γλέντι που ο κόσμος έχει λατρέψει έχοντας σαν γνώμονα την παράδοση το κέφι και τον χορό.

Η ορχήστρα αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς όπως ο Παναγιώτης Σούρσος και η Μαρία Δελή στο τραγούδι ο Χρήστος Κουρμπέλης στο μπουζούκι και στο τραγούδι και ο Σωτήρης Κανελλάκης στο κλαρίνο.

Πληροφορίες κρατήσεις: Κουρμπέλης Κωνσταντίνος:694 81 89 846

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.