Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπής σε Ιερούς Ναούς σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε Ιερούς Ναούς στη Μεσσηνία και στην Αρκαδία. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία (3) άτομα, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρων κλοπής σε Ιερούς Ναούς, που είχαν γίνει σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, δύο (2) άντρες ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, την 27.7.2016, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) απόπειρες κλοπής και πέντε (5) κλοπές σε Ιερούς Ναούς, από όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.