Header pic

Pic

Προκήρυξη πρόσληψης καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοινώνεται ότι η Σχολική Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 13/2016 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της, πρόκειται...



... να προσλάβει τρεις (3) καθαριστές/καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των κάτωθι Σχολικών Μονάδων:

1) Γυμνάσιο Άστρους,
2) Γενικό Λύκειο Άστρους και
3) ΕΠΑΛ Άστρους.

Έργο των προσλαμβανομένων θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων, των κοινοχρήστων χώρων και των προαυλίων των παραπάνω σχολικών μονάδων. Η σχέση εργασίας θα είναι με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου από 01-09-2016 έως 30-06-2017.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από τις 22-08-2016 έως και τις 26/08/2016 στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ημέρες εργάσιμες και ώρες γραφείου, Ταχ. Διεύθυνση: Άστρος Αρκαδίας - Τηλέφωνο: 2755360170, αρμόδια υπάλληλος κ.Δεληγιάννη Νεκταρία.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
2. Αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.
3. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου.
6. Βεβαίωση ανεργίας.
7. Βεβαίωση πολυτεκνίας (για όσους υποψηφίους είναι πολύτεκνοι).
8. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία να δηλώνεται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων.
9. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνεται ότι δεν έχουν καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του υπαλληλικού κώδικα.
10.Βεβαίωση οικείου ασφαλιστικού φορέα που να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης ή Βεβαίωση του οικείου φορέα που να προκύπτει η ασφάλιση για όσους έχουν υπηρεσία στο δημόσιο.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
Η βαθμολόγηση των υποψηφίων θα γίνει με τα κριτήρια του Α.Σ.Ε.Π. για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η βαθμολόγηση των υποψηφίων, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.
Συνημμένα αρχεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.