Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας - Σχολική Χρονιά 2016 / 2017

  • στις Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016 -
  • 0 σχόλια

Σας γνωρίζουμε ότι το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο τόσο για τους μαθητές όσο και για τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 

 
παρατείνεται και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, ορίζεται η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Η αίτηση υπογράφεται από τον εκάστοτε γονέα και όχι από τους μαθητές, ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας Κηδεμόνα.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος (έτους 2015).
Βεβαίωση αναπηρίας κηδεμόνα ή τέκνου (εάν υπάρχει).
Κάρτα ανεργίας (προαιρετικά).
Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κρίνετε σκόπιμο να κατατεθεί.

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το εκτυπώσετε από το συνημμένο, στην παρούσα ανακοίνωση, αρχείο ή να το παραλάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας (Γραφείο Δημάρχου – πέτρινο κτίριο), όπου κατατίθεται και η σχετική αίτηση.

Αρμόδια υπάλληλος Μποβολανέα Βίκη, τηλ. επικοινωνίας: 27553 60101, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συνημμένα αρχεία (κλικ εδώ)

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.