Ανακοίνωση - Άξιον Εστί Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών νομού Αρκαδίας

  • στις Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016 -
  • 0 σχόλια

Στις 22, 23 και 24 Οκτωβρίου 2016 ο σύλλογός μας θα διεξάγει την 4η εθελοντική αιμοδοσία του.


Στις 22 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Άστρος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου.

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου, Κυριακή και Δευτέρα, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία» και τις τρεις μέρες από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Το Δ.Σ.

περισσότερα στο facebook

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.