Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου για το γήπεδο του Κορακοβουνίου

  • στις Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016 -
  • 0 σχόλια
 Ο Α.Ε.Ε.Σ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ προσήλθε σήμερα στις 27-09-2016 ,κατόπιν προσκλήσεως ,στη Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα "Προτάσεις ελλείψεων - συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου". 


 Πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας που τέθηκε και στην επιτροπή είναι η ανακατασκευή του Γηπέδου του χωριού μας έτσι ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές τέλεσης αγώνων του Ά τοπικού της ΕΠΣ Αρκαδίας. 

 Ο ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ επιδοκιμάζει οποιαδήποτε βελτιωτική ενέργεια σε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας αλλά προτεραιότητά του είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης στο Κορακοβούνι. Ο ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ θέλει το Κορακοβούνι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ και όχι "φτωχό συγγενή" , δεν ζητάει αλλά απαιτεί γήπεδο στο Κορακοβούνι. 

 Είμαστε βέβαιοι ότι με την συνδρομή του Προέδρου της επιτροπής αθλητισμού κ. Άρη Καλλαρετάκη ο οποίος θα μεταφέρει το αίτημα στο Δήμο , και με σύμμαχο το Δήμαρχο κ.Μαντά Παναγιώτη σύντομα θα βρεθεί λύση και το έργο του γηπέδου θα δρομολογηθεί. 

Μετά τιμής το ΔΣ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.