Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

  • στις Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 -
  • 0 σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης, ως ακολούθως:


1. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, από 08:30 - 15:00 στα Άνω Βέρβενα.

2. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 07:30 - 11:00 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας εκτός από Κάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο, Άνω Δολιανά, Καστρί, Άγιος Πέτρος, Μεσορράχη, Έλατος, Νέα Χώρα, Περδικόβρυση.

3. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 11:00 - 14:30 στα Κάτω Βέρβενα και Ξηροπήγαδο και τμήμα Παρ. Άστρους (Ατσίγγανος).

Τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από τις αναφερόμενες ώρες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.