Δεν θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι στο Κλήμα στην Αρτίκαινα

  • στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016 -
  • 0 σχόλια
Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η θρησκευτική πανήγυρις στο Κλήμα στην Αρτίκαινα όπως πληροφορηθήκαμε από την εκκλησιαστική επιτροπή.


 Με αποτέλεσμα αυτής της απόφασης έτσι δεν θα γίνει και το γλέντι που γινόταν μετά το τέλος του εσπερινού καθώς αφού δεν θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία δεν θα μεταβεί και στον χώρο του πανηγυριού ούτε η ταβέρνα της κυρα-Μαρίας ούτε και ο d.j που θα κάλυπτε μουσικά το πανηγύρι παρόλο την θέληση τους.

 Πρόκειται για μια απόφαση που στεναχωρεί αρκετό κόσμο καθώς το πανηγύρι στο «Κλήμα» είναι το τελευταίο του καλοκαιριού και το αγαπημένο για τους κατοίκους του Κορακοβουνίου και όχι μόνο

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.