Η πεζοπορία μία από τις καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής

  • στις Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016 -
  • 0 σχόλια

Θέλετε να χάσετε τα περιττά σας κιλά, αλλά έχετε κουραστεί με τις ίδιες μονότονες ασκήσεις του γυμναστηρίου;Δεν χρειάζεται να περιλαμβάνετε στο πρόγραμμά σας μόνο τις ασκήσεις υψηλής έντασης για να χάσετε εύκολα και γρήγορα τα επιπλέον κιλά.

Υπάρχουν και άλλες ασκήσεις, οι οποίες προσφέρουν το ίδιο ή ίσως ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και με τις οποίες ταυτόχρονα μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης.

Μία από αυτές είναι η πεζοπορία, η οποία συμβάλλει τόσο στην απώλεια βάρους όσο και στην ψυχική ηρεμία. Τι καλύτερο από το να γυμνάζετε σώμα και ψυχή μαζί;

Μία ώρα πεζοπορία μπορεί να κάψει γύρω στις 400 θερμίδες, «καίγοντας» ταυτόχρονα όλα σας τα άγχη και τις ανησυχίες.1. Κάθε βήμα «σφίγγει» τους κοιλιακούς σας.

2. Η καλύτερη άσκηση προπόνησης πολλαπλών δραστηριοτήτων (Cross-Training).

3. Αποτελεί «χάπι» ευφορίας, καθώς ανεβάζει τη διάθεση.

4. Σας δίνει την ευκαιρία να γυμναστείτε με την παρέα σας, φέρνοντας εσάς και τους φίλους σας ακόμα πιο κοντά, και κάνοντας την άσκηση ακόμα πιο ευχάριστη.

Πηγή: shape.gr (Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα )

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.