Εδώ Πολυτεχνείο... όλα τα βίντεο της 17 Νοέμβρη 1973

  • στις Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017 -
  • 0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε τα βίντεο από την στάση των φοιτητών μέσα στο Πολυτεχνείο. Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί, κάποιοι λένε δεν υπήρχαν νεκροί, άλλοι λένε πως πέθαναν στο Πολυτεχνείο και στην χώρα...... 23 άνθρωποι. Μια ζωή Έλληνες, δηλητήριο σε κάθε τι και αμφισβήτηση! Δείτε τα βίντεο, δεν θέλουμε να σας προσηλυτίσουμε στην γνώμη μας, άλλωστε δεν ξέρουμε ποια είναι η γνώμη μας κι αν αυτά ήταν αυθόρμητα ή ξένος δάκτυλος ήταν από πίσω... Μια ζωή αναρωτιόμαστε, ψάχνουμε και αμφισβητούμε. Μια ζωή να βρούμε το φάντασμα και τα φαντάσματα μας στοίχειωσαν.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.