Header pic

Pic

Οδηγός κάηκε ζωντανός στην παλιά εθνική οδό Άργους - Μυκηνών

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στην εθνική οδό Άργους Μυκηνών, στο ύψος της διασταύρωσης για την Παναγία την Βασέρκα, πριν το χωριό Μοναστηράκι.




Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα να τυλιχθεί στις φλόγες.


Δυστυχώς στο αυτοκίνητο που εκδηλώθηκε η φωτιά μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του εγκλωβιστηκε στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο και να απανθρακωθεί, ενώ υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Στο σημείο εσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Άργος και Ναύπλιο με 4 οχήματα και 10 ανδρες, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.


Συμφωνα με το argolikeseidhseis, το δυστύχημα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο που κινούταν προς Αθήνα, για να αποφύγει ένα αδέσποτο σκύλο έκανε ελιγμό, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να μην συγκρουστεί με το προπορευόμενο όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούταν προς Άργος και το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκοντας ο οδηγός του φρικτό θάνατο.

Πηγή: argolikeseidhseis


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.