Header pic

Pic

Τον Δ. Κουρμπέλη και τον Γ. Τετώρο θα τιμήσει ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Αθλητικού Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορακοβουνίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα τιμήσει τους δύο αθλητές του χωριού που τυγχάνουν 



Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Κουρμπέλη Δημήτριο του Ιωάννη και τον καλαθοσφαιριστή Τετώρο Γεώργιο του Εμμανουήλ, όπου ο καθένας από το πόστο του και μέσω του αθλητισμού τιμά το χωριό  και την Ελλάδα, φορώντας το εθνόσημο. 

Ο Κουρμπέλης Δημήτρης ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από Κορακοβούνι, έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης ενώ αυτές τις ημέρες πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Υπήρξε μέλος των μικρότερων εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα της εθνικής Νέων (Κ-19) την περίοδο 2011-2012 (14 συμμετοχές - 1 τέρμα), της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος στην πορεία μέχρι τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων το 2012, της Εθνικής Νέων (Κ-20) το 2013 (6 συμμετοχές), καθώς και της Ελπίδων (Κ-21).




Ο Τετώρος Γεώργιος έχει μια τεράστια πορεία στο χώρο του μπάσκετ, με κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος Κωφών. Το 2008 κατέκτησε την 3η θέση στο ευρωπαϊκό της Γερμανίας, το 2011 την 4η θέση στο παγκόσμιο της Ιταλίας, το 2012 την 7η θέση στο ευρωπαϊκό της Τουρκίας, το 2015 την 4η θέση στο παγκόσμιο της Ταϊβάν και στο ευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης την 5η θέση. Έχει αγωνιστεί σε τρεις μικρούς τελικούς και έχει ένα μετάλλιο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τιμά τους ανθρώπους που διαφημίζουν τα ιδανικά του αθλητισμού και γίνονται υγιή είδωλα για τα νέα παιδιά του χωριού μας και γενικότερα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.