Header pic

Pic

Σημαντική νίκη με διαμαρτυρίες για το Κορακοβούνι

 Σημαντική νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα της Κυριακής 4/12/2016 η ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλλο την ομάδα του Πανιώνιου Μεγαλόπολης


 Μόλις στο 4' λεπτό ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε, ύστερα από εισήγηση παίχτης της ομάδας του Πανιώνιου, με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδα τους Κορακοβουνίου Μάριο Λάμπρου επειδή εξύβρισε τον εαυτό του... Απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Κορακοβουνίου.

 Η ομάδα του Πανιώνιου με παίχτη παραπάνω προσπάθησε και πίεσε για το γκολ όμως έβρισκε απέναντι της μια καλά οργανωμένη άμυνα και ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα της ομάδας του Κορακοβουνίου.  Στο 15 λεπτό η ομάδα του Κορακοβουνίου κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ανδρέας Ρουμπής. προκαλώντας αυτή την φορά τις διαμαρτυρίες του Πανιώνιου Μεγαλόπολης.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανιώνιου προσπάθησε για την ισοφάριση δημιούργησε φάσεις αλλά ο Παναγιώτης Τετώρος τερματοφύλακας της ομάδας του Κορακοβουνίου κράτησε ανέπαφη την εστία του με καταπληκτικές αποκρούσεις για να έρθει το 2-0 στο 66' πάλι με τον Ανδρέα Ρουμπή ύστερα από αντεπίθεση προκαλώντας πάλι τις διαμαρτυρίες του Πανιώνιου καθώς διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

 Στο τέλος του αγώνα στο 90 λεπτό σε αντεπίθεση της ομάδα του Κορακοβουνίου σε αντεπίθεση κέρδισε φάουλ ο διαιτητής έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα παίχτη της ομάδας του Πανιώνιου σηκώνοντας τις διαμαρτυρίες του Πανιώνιου.

(το βίντεο του αγώνα θα ακολουθήσει σε άλλη ανάρτηση)


Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγ.)

Λεωνίδιο 24

ΑΕΚ Τρίπολης 16

Βρασιές 16

Ορχομενός 16

Πανθυρεατικός 14

Κορακοβούνι 13

Τεγέα 13

Μαντινειακός 11

Απόλλων 10

Πανιώνιος 4

Ολυμπιακός 1

Παγγορτυνιακός –

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

10ag



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.