Δημοτικό γλέντι από τον Σύλλογο Φίλων Πραστού παραμονή της Υπαπαντής στον Άγιο Ανδρέα

  • στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Παραμονής της Υπαπαντής στον Άγιο Ανδρέα ο Σύλλογος Φίλων Πραστού διοργανώνει δημοτικό γλέντι στο Κέντρο «Πλατάνια» στον Άγιο Ανδρέα, πλησίον του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα.


 Όπως αναφέρει και το μήνυμα του Συλλόγου:
Αγαπητοί φίλοι, κάποτε στο χωριό, την ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου, πραγματοποιούνταν εννιά διαφορετικά γλέντια. Οι καταστάσεις μας έφεραν σε σημείο, τα τελευταία χρόνια να μην υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ούτε μία εκδήλωση. Θεωρήσαμε χρέος μας να αναβιώσουμε αυτό το πανηγύρι και αποφασίσαμε μετά από πολλά χρόνια, παρά τις αντιξοότητες και τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες, να πραγματοποιήσουμε ένα γλέντι την ημέρα που γιορτάζει η Ενορία του Πραστού.

Έτσι, μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινο και την περιφορά της εικόνας..
..θα ακολουθήσει γλέντι στο χώρο του κ. Τετώρου Γεώργιου (ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Τζώρτζη-πλησίον γηπέδου), με φαγητό και ποτό σε προσιτές πάντα τιμές και φυσικά με καλή δημοτική μουσική. 

Μαζί μας θα είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΚΙΟΣ στο τραγούδι και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΟΣ στο κλαρίνο. Τραγουδάει επίσης η ΜΑΓΔΑ ΚΟΥΜΠΟΥΛΑ.
Στην κιθάρα ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ, στο αρμόνιο ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ και στα κρουστά ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΡΣΙΝΟΣ.

Σας περιμένουμε ολους να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί και να καταφέρουμε και πάλι να καθιερώσουμε το γλέντι αυτό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλέφωνα κρατήσεων:6973507516 Κωστής
6972059208 Σαράντος

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.