Header pic

Pic

Μπαινουν οι βάσεις για την αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου

  Ύστερα από έγγραφη επιστολή που είχε σταλεί στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας από τον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορακοβουνίου
ο Δήμαρχος συγκροτεί ομάδα εργασίας και μπαίνουν οι βάσεις για την αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου, προς όφελος του πολιτισμού και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας, με τη δημιουργία Μουσείου Σχολικής Ζωής. (Δείτε την επιστολή εδώ)

 Ο Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο Λυτρίβη Γεώργιο χαιρετίζει την απόφαση του δημάρχου και θα σταθεί αρωγός στην όλη προσπάθεια αξιοποίησης του Σχολείου.

 Πρόκειται για μια σημαντική έκβαση της υπόθεσης του Δημοτικού Σχολείου του Κορακοβουνίου καθώς από τότε που έκλεισε η ερήμωση και η εγκατάλειψη έχουν αφήσει τα σημάδια τους και σε τίποτα δεν θυμίζει τον λόγο για τον οποίο υπήρχε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.