Κοπή πίτας και ανάδειξη νέου επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση»

  • στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017 -
  • 0 σχόλια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι η παράταξή μας Δημοτική Αναγέννηση στις 12 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συγκέντρωσε τα μέλη του ψηφοδελτίου προκειμένου να κόψει την πίτα και να αναδείξει τον νέο αρχηγό της παράταξης.

Ο επικεφαλής Ιωάννης Καμπύλης με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και τόνισε πόσο σημαντική είναι η στήριξη όλων για την προκοπή του τόπου μας. Στην συνέχεια ακολούθησε διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής της παράταξης όπου ομόφωνα εξελέγει ο Δημοτικός σύμβουλος Καμπύλης Γεώργιος. 
Ο νέος επικεφαλής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι είναι τιμή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των συνδημοτών μας για το κοινό καλό του Δήμου μας

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.