Header pic

Pic

Απολογισμός και Εκλογές για τον Σύλλογο ΑμΕΑ - Άστρους (Ανανέωση)

Ο Σύλλογος Ατόμων & Φίλων με ειδικές ανάγκες Άστρους, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 κι ώρα 6:00μμ, θα πραγματοποιήσει


τον απολογισμό των δράσεων του και στη συνέχεια θα διεξάγει εκλογές, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Άστρος.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να είστε εκεί.
Δημοσίευση 4/2/2017



[ΑΝΑΝΕΩΣΗ]
Γενική Συνέλευση με απολογισμό και εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, σήμερα το απόγευμα, για τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων και Ειδικές Ανάγκες. Η διαδικασία διεξήχθη στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστρους και μετά τον απολογισμό αναδείχτηκε το νέο ανανεωμένο ΔΣ, ενώ στη συνέχεια ψηφίστηκε και το προεδρείο. Συγκεκριμένα: Πρόεδρος: Παναγιώτα Λάμπρου Αντιπρόεδρος: Τρισεύγενη Κολοβού Γραμματέας: Κατερίνα Φούφα Ταμίας: Θανάσης Τυροβολάς Μέλη: Ματίνα Δαλιάνη, Γιάννης Μίλλης και Μαρία Χατζηθεοχάρη.
Δημοσίευση 9/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.