Το Λουκάνικο party στο Κορακοβούνι

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το περίφημο πλεόν "Λουκάνικο πάρτυ" στην κεντρική πλατεία του Κορακοβουνίου από τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου.


 Με αρκετό κόσμο όχι μόνο από το Κορακοβουνι αλλά από τα Κουτρουφα και το Άστρος ο σύλλογος θέλησε έτσι να ευχαριστήσει όσους-ες συμμετείχαν και φέτος στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου. 

 Το μενου περιείχε την φημισμένη πλέον Κορακοβουνίτικη πλακόπιτα, Λουκάνικά κρασί και άλλους μεζέδες και με μουσική από τον Γιώργο Παινέση το γλέντι στήθηκε αμέσως και ο χορός κράτησε μέχρι αργά δίνοντας όλοι ραντεβού για του χρόνου στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.