Header pic

Pic

Τροχαίο ατύχημα μηχανής με αυτοκίνητο στο Κορακοβούνι

Μηχανή με κατεύθυνση προς το Άστρος συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς τον Άγιο Ανδρέα. Το ατύχημα έγινε στο Κορακοβούνι, λίγα μέτρα πριν την είσοδο του χωριού.


Ο οδηγός της μηχανής όντας τραυματίας, χρειαζόταν άμεση ιατρική βοήθεια γι' αυτό και στο σημείο έσπευσαν δύο ιατροί κάτοικοι του Κορακοβουνίου και ο γιατρός του Κέντρου Υγειας Άστρους με δικό του αυτικίνητο. Το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Άστρους αδυνατούσε να έρθει λόγω έλλειψης οδηγών.*

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρέη ασθενοφόρου εκτέλεσε αυτοκίνητο «κλούβα», κατοίκου της περιοχής, που μετέφερε τον τραυματία στο Κ.Υ. Άστρους, όπου και διαπιστώθηκε πως είχε πολλαπλά τραύματα.

Το Korakovouni WebRadio εύχεται περαστικά στον άτυχο αναβάτη.


* Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, από το Κέντρο Υγείας Άστρους, υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου, αλλά ήταν σε άλλο περιστατικό στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.