Διαγωνισμός KWR: Γράψε «Λαμπάδα» και κέρδισε μία υπέροχη λαμπάδα του Συλλόγου ΑμΕΑ Άστρους

Το Korakovouni WebRadio σας προσφέρει μία λαμπάδα δημιουργίας του Συλλόγου ΑμΕΑ Άστρους.Γράψε «Λαμπάδα» στα σχόλια παρακάτω με το ονοματεπώνυμό σου ή στη σελίδα μας στο facebook και κέρδισε μια λαμπάδα που δημιούργησαν για εσάς οι φίλοι του Συλλόγου ΑμΕΑ Άστρους.

Γράψε «Λαμπάδα» και το όνομα σου θα μπει στην κλήρωση της Μεγάλης Τρίτης (11 Απριλίου) γι' αυτό το θαυμάσιο δώρο που έγινε με πολύ αγάπη από τον Σύλλογο ΑμΕΑ Άστρους για εσάς.

Όσοι δεν θα κερδίσετε την Μεγάλη Τρίτη, μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή την καταπληκτική λαμπάδα από τον Σύλλογο ΑμΕΑ Άστρους.

Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία και προσφορά του Korakovouni WebRadio

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.