Header pic

Pic

Βοήθησε την Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Κωφών να βρεθεί στην Ολυμπιάδα

Η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Κωφών χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βρεθεί στην Ολυμπιάδα που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία. 



Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνο οι αθλητές αλλά όλοι μας. Η πολιτεία, για άλλη μία φορά, δεν καλύπτει τα έξοδα της ομάδας για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα (Ιούλιος 2017), μιας ομάδας που έχει φέρει πολλά μετάλλια και διακρίσεις σε Ολυμπιάδες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι αθλητές μας ξεκίνησαν την Λαχειοφόρο τους αγορά με πλούσια δώρα, όπως ένα 3ήμερο ταξίδι στη Μύκονο και μια τηλεόραση 32 ιντσών. Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από την κλήρωση του ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, με τυχερούς λαχνούς αυτούς που τα 4 ψηφία του λαχνού να συμπίπτουν με τα 4 ψηφία του 1ου και 2ου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου.

Προμηθευτείτε του λαχνούς σας από τους παίχτες της Εθνικής. Περισσότερες πληροφορίες στο mail του Korakovouni WebRadio (korakovouniwr@gmail.com) ή στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/Korakovouni-WebRadio-1634836546728957/)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.