Οι Εξετάσεις της σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Άστρους στον 1ο χρόνο λειτουργίας της.

Τον 1ο της χρόνο εκλεισε η σχολή βυζαντινής μουσικής Άστρους, παράρτημα της σχολής της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας που λειτουργεί στον Αγιο Παύλο του Αστρους, Δεκάδες μαθητές όλων των ηλικιών έδωσαν εξετάσεις παρουσία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξάνδρου, εφημέριων της περιοχής, και του Δασκάλου τους κ.Καραχάλιο Δημήτρη και του κ.Γεωργαρά Βασίλειου.

 Ο Μητροπολίτης, στην αρχή, είπε δύο λόγια στους μαθητές και τους γονείς για τα οφέλη της βυζαντινής μουσική και στην συνέχεια έγιναν οι εξετάσεις.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.