Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Εκτός από ικανότατος ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης Κουρμπέλης απέδειξε ακόμα μια φορά πως είναι και εκπληκτικός άνθρωπος. Ο Κορακοβουνίτης πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα και νυν του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε σήμερα, μαζί με τον εκπρόσωπο του συλλόγου ΑΜΕΑ της περιοχής Θανάση Τυροβολά, τον συντοπίτη μας Βασίλη Βέμμο στα Δολιανά.

Ο Βασίλης που προέρχεται από πολύ σοβαρό τροχαίο, αποδείχτηκε αγωνιστής της ζωής και σήμερα εκπλήρωσε την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά τον Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αγωνίζεται πλέον και στην αγαπημένη ομάδα του Βασίλη, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα, κάνοντας την επιθυμία πράξη.

Η χαρά και των δύο μεγάλη, κάτι άλλωστε που φαίνεται και στις φωτογραφίες.
ΠΗΓΗ:  http://astrosnews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.