Header pic

Pic

Ένοπλη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα του Τυρού

Ένοπλη ληστεία από δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους σημειώθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τυρό.

Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στην τράπεζα φορώντας περούκες και υπό την απειλή όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο ως τώρα χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια εκτυλίχτηκαν απίστευτες σκηνές, καθώς οι κακοποιοί διέσχισαν πεζοί την παραλιακή οδό του Τυρού με τα χρήματα και τα όπλα στο χέρι, πριν επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο και διαφύγουν προς τον ορεινό όγκο του Τυρού και συγκεκριμένα προς την περιοχή της Παλαιόχωρας.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν εντοπιστεί και εγκλωβιστεί κοντά στην Καστάνιτσα.

http://www.leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.