Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών θα λάβει μέρος ο Γεώργιος Τετώρος με την Εθνική ομάδα Μπάσκετ

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Στους Ολυμπιακούς αγώνες κωφών 2017 που θα λάβουν μέρος στην Σαμψούντα της Τουρκίας το διάστημα 18-30 Ιουλίου 2017, θα αγωνιστεί ο Γεώργιος Τετώρος του Εμμ. από το Κορακοβούνι με την Εθνική ομάδα ανδρών Κωφών.


 Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών πάνω από μια δεκαετία ο Γεώργιος δεν θα μπορούσε να λείψει και από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών αγώνων Κωφών στην προσπάθεια για μια ακόμα διάκριση, στην μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.

  Η Εθνική ομάδα ανδρών είναι στον ίδιο όμιλο με την Κινέζικη Ταϊπέι, την Πολωνία, Βενεζουέλα την Λιθουανία και την διοργανώτρια Τουρκία.

 Πρώτος αγώνας είναι με την Κινέζικη Ταϊπέι στις 19-7-2017 και θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από το Korakovouni Web Radio

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.