Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι»

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017 -
  • 0 σχόλια

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι» υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή και πολύ καλές κριτικές από παιδιά και γονείς.
Τα παιδιά αφού πειραματίστηκαν με ποικίλα υλικά, εικαστικά μέσα, τεχνικές ζωγραφικής και χαρακτικής, μεταφράζοντας εικαστικά τα συναισθήματά τους, τις ιδέες τους από εικόνες και στιγμές του καλοκαιριού, δημιούργησαν αξιόλογα και πρωτότυπα εικαστικά έργα που οφείλουμε να τα εκθέσουμε στο κοινό.

«Σας περιμένουμε σε μια πολύχρωμη εικαστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρες 7.00μμ - 10.00μμ, στον χώρο της Παιδικής Χαράς του Κορακοβουνίου, η οποία θα μεταμορφωθεί σε μια υπαίθρια εικαστική γκαλερί.»

Υπό την αιγίδα του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου 
σε συνεργασία
 με την εικαστικό Κωνσταντίνα Λαμπρινού

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.