Header pic

Pic

Τρίπολη: Συλλήψεις για κλοπές ποδηλάτων

Έξι περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων και εξαρτημάτων ποδηλάτων με δράστες ανήλικους, εξιχνιάστηκαν στην Αρκαδία μετά από αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης .


Οι δύο ανήλικοι, ένας ημεδαπός και ενας ανήλικος Βουλγαρίας, είχαν διαπράξει τις κλοπές κατά τον τελευταίο μήνα.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει ακόμη μία 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, μητέρα του ανήλικου αλλοδαπού, η οποία και συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου,καθώς και ακόμη δύο άτομα, έναν 50χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και μία 58χρονη ημεδαπή, γονείς του ανήλικου ημεδαπού, που επίσης κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου και αναζητούνται.

Τα ποδήλατα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


ΠΗΓΗ: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.