Header pic

Pic

Κατέληξε από πνιγμό ο άτυχος λουόμενος στην παραλία Ατσίγγανος (ανανέωση)

(ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Σε κρίσιμη κατάσταση, συνοδεία δύο ιατρών και διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης άτυχος άνδρας, 62 χρονών, που νωρίτερα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από πνιγμό.


Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (περίπου στις 7.15μμ) στην παραλία Ατσίγγανος, στο Παράλιο Άστρος. Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους έσπευσε στο σημείο, όπου οι ιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο λουόμενο και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας για περισσότερες εξετάσεις. 

Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη και θεωρήθηκε σωστό να μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Ν/Σ Τρίπολης.

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Δεν τα κατάφερε ο άτυχος 62χρονος άνδρας από την Τρίπολη και απεβίωσε δύο περίπου ώρες μετα το περιστατικό του πνιγμού του, στον Ατσίγγανο.

Συλλυπητήρια από το Korakovouni WebRadio στην οικογένεια του άτυχου άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.