Ημέρα πρώτη με επιτυχία για Το Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι

Με επιτυχία και τα καλύτερα λόγια από παιδιά και γονείς έκλεισε η πρώτη του Πολύχρωμου Εικαστικού Καλοκαιριού του Α.Ε.Ε. Συλλόγου Κορακοβουνίου.
Η Κωνσταντίνα Λαμπρινού, δημιουργός, οικοδεσπότης και οδηγός των παιδιών ανάμεσα στα χρώματα, τις ζωγραφιές και τις δημιουργίες, οδήγησε τους μικρούς μας φίλους σε μονοπάτια γνώσης της εικαστικής τέχνης μέσα από το παιχνίδι.

Σας περιμένουμε όλους πάλι μαζί μας αύριο, 9 Αυγούστου (από τις 7.00μμ έως τις 9.00μμ) στο κτίριο Καζάκη για να ταξιδέψουμε πάνω στα χρώματα του ουράνιου τόξου και του καλοκαιριού.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.