Header pic

Pic

Συνεδρίασε η ομάδα εργασίας για την αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου

 Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 20-9-2017 η ομάδα εργασίας για την αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου Κορακοβουνίου
η οποία απαρτίζεται από τον Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντα τους αντιδήμαρχους Ιωάννη Χονδρολέο και Πέτρος Σαβούρδο , τον Πρόεδρο της T.K Αθανάσιο Λυτρίβη , τον Πρόεδρο του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου Γεωργιο Λυτρίβη τον εκπαιδευτικό Νικόλαο Πολυμένακο και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ράμμου κ.Παναγιώτη Βρέττα.

 Προσκεκλημένοι της ομάδας εργασίας ήταν 2 μουσιολόγοι η κυρία Ευανθία Αλεξανδροπούλου και ο κ.Ανδρέας Πανιτσας ενώ για την αναπτυξιακή Πάρνωνα παρών ήταν ο κΧρήστος Γεωργίτσης  προκειμένου να αναπτύξουν τις προτάσεις τους και να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το χώρο. 

 Είναι πολύ σημαντικό ότι έγινε η αρχή σε πάρα πολύ καλό κλίμα και με διάθεση από όλους για την αξιοποίηση του χώρου του Δημοτικού σχολείου. Ευχόμαστε σύντομα το όνειρο των κατοίκων του χωριού να πάρει σάρκα και οστά. 

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής και φωτογραφικό υλικό.

               
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.