Header pic

Pic

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Κορακοβούνι Κυνουρίας

 Με την δέουσα τιμή όπως αρμόζει σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία εορτάστηκε και φέτος στο Κορακοβούνι η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου.

Παρόλο που δεν υπάρχουν μαθητές για την παρέλαση, μιας και τα σχολεία έχουν κλείσει, οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μετά την λειτουργία και έγινε η δοξολογία και η κατάθεση στεφανιών στον μνημείο των Ηρώων.

Αφού έγινε η κατάθεση στεφανιών από τον πρόεδρο του χωρίου, Λυτρίβη Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου, Λυτρίβη Γεώργιο του Θεοδώρου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου, Λυτρίβη Ιωάννη του Στυλιανού και τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού, Λυτρίβη Ιωάννη, διαβάστηκαν τα ονόματα των Κορακοβουνιτών πεσόντων (ΔΕΣ ΕΔΩ) στο έπος του 1940 και η τελετή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο από τα στόματα όλων των παρευρισκομένων.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.