Δεύτερη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Ά Αρκαδίας. Κορακοβούνι - Πανθυρεατικός

  • στις Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017 -
  • 0 σχόλια

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Αρκαδίας το Κορακοβούνι θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανθυρεατικού. 
Η δεύτερη αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με τα παιχνίδια ΑΕΚ Τρίπολης - Ορχομενός (γήπεδο Φιλικών, 4.00μμ), Ερμής Μελιγούς - Απόλλων Τυρού (γήπεδο Μελιγούς, 4.00μμ) και Δόξα Μεγαλόπολης - Βρασιές (γήπεδο ΔΑΚ Μεγαλόπολης, 4.00μμ).

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το Κορακοβούνι φιλοξενεί στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα την ποδοσφαιρική ομάδα του Άστρους, τον Πανθυρεατικό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 4.00μμ με διαιτητές τους κυρίους Διαμαντόπουλο, Πετρόπουλο και Νίκα. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Τσαγγούρης Σταύρος.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής είναι Αχιλλέας Π. Άστρους - Πανιώνιος Μεγαλόπολης (γήπεδο Άστρους, 4.00μμ) και Μαντινειακός - Τεγέα (γήπεδο Φιλικών, 4.00μμ)


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.