Header pic

Pic

Δεύτερη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Ά Αρκαδίας. Κορακοβούνι - Πανθυρεατικός

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Αρκαδίας το Κορακοβούνι θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανθυρεατικού. 




Η δεύτερη αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με τα παιχνίδια ΑΕΚ Τρίπολης - Ορχομενός (γήπεδο Φιλικών, 4.00μμ), Ερμής Μελιγούς - Απόλλων Τυρού (γήπεδο Μελιγούς, 4.00μμ) και Δόξα Μεγαλόπολης - Βρασιές (γήπεδο ΔΑΚ Μεγαλόπολης, 4.00μμ).

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το Κορακοβούνι φιλοξενεί στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα την ποδοσφαιρική ομάδα του Άστρους, τον Πανθυρεατικό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 4.00μμ με διαιτητές τους κυρίους Διαμαντόπουλο, Πετρόπουλο και Νίκα. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Τσαγγούρης Σταύρος.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής είναι Αχιλλέας Π. Άστρους - Πανιώνιος Μεγαλόπολης (γήπεδο Άστρους, 4.00μμ) και Μαντινειακός - Τεγέα (γήπεδο Φιλικών, 4.00μμ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.