Ζητείται άτομο για μαθήματα πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο Δολιανών

  • στις Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017 -
  • 0 σχόλια

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Τσιρόπουλου, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 8/2017 απόφασή της, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:


1) Την πραγματοποίηση μαθημάτων πληροφορικής στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών για το σχολικό έτος 2017-2018.

2) Καθόρισε τους όρους του διαγωνισμού για την πρόσληψη ενός ατόμου (πτυχιούχου κατηγορίας ΠΕ και εν έλλειψη κατηγορίας ΤΕ και εν έλλειψη αυτών απόφοιτο Ιδιωτικών Σχολών και Ιδρυμάτων με ειδίκευση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές) για την πραγματοποίηση μαθημάτων πληροφορικής στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.


Συνημμένα αρχεία:
apofasi_d.e._08_doc.pdf

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.