Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Κορακοβούνι

  • στις Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν σήμερα Παρασκευή 20-10-2017 στο Κορακοβούνι αποκαθιστώντας έτσι τα παλαιά οδοστρώματα τα οποία η κατάσταση τους κάθε άλλο παρά καλή ήταν.


 Το 1ο μέρος που έγινε ασφαλτόστρωση ήταν κατά το μήκος του δρόμου που βρίσκεται πίσω από το δημοτικό σχολείο και το 2ο ήταν ο δρόμος όπου αρχίζει η ανηφόρα από την οικία Ιωάννη Κουρμπέλη (Μπουζούλα) μέχρι το μέσο του δρόμου αυτού.

 Αυτό ήταν η αρχή τέτοιων έργων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι δρόμοι όπου βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση θα αντικατασταθεί το οδόστρωμα τους.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.