Header pic

Pic

KWR Τεχνολογία: Ο explorer δεν μου επιτρέπει να να πληκτρολογήσω κείμενο ή κωδικούς

Προσπαθείς να πληκτρολογήσεις το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σου και δεν σου το επιτρέπει ο explorer; Δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις στα πεδία της αναζήτησης ή σε οποιοδήποτε πεδίο;




Η λύση είναι απλή, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. Οι φωτογραφίες θα σας κατατοπίσουν καλύτερα.

Πρώτα απ' όλα κάνετε κλικ στο πλήκτρο «Έναρξη» (Start) και επιλέξτε «Όλα τα Προγράμματα» (All Programs)






Βρείτε τον Internet Explorer και κάνετε ΔΕΞΙ κλικ πάνω στο όνομα και επιλέξτε «Εκτέλεση σαν Διαχειριστής» (Run as Administrator)





Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε το «Ναι» (Yes)





Αφού ανοίξει ο explorer στην πάνω δεξιά γωνία θα βρείτε ένα εικονίδιο με σχέδιο ένα Γρανάζι, είναι οι ρυθμίσεις. Κάνετε κλικ εκεί και επιλέξτε «Επιλογές Internet» (Internet Options)





H επιλογή αυτή θα σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις του explorer. Εκεί επιλέγετε την δεύτερη καρτέλα, με τίτλο «Ασφάλεια» (Security) και ξε-τσεκάρετε στην επιλογή που λέει «Ενεργοποίηση προστατευμένης κατάστασης λειτουργίας (απαιτείται επανεκκίνηση του Internet explorer)» (Enable Protected Mode (requires restarting Internet Explorer)





Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέγετε «OΚ»


Κλείστε και εκκινήστε ξανά τον Internet Explorer


Συμβουλή: Συνήθως, αυτό το πρόβλημα δημιουργείται από τη μη συμβατότητα μεταξύ τρίτων προγραμμάτων και του Internet Explorer. Αφού κλείσετε την Προστατευμένη Χρήση, μπορεί να σας εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα. Παρακαλώ κλικ «μην εμφανιστεί ξανά», προσπαθήστε να αφαιρέσετε κάποια ύποπτα προγράμματα που τυχόν εγκαταστήσατε και ενεργοποιήστε πάλι την Προστατευμένη Χρήση. Τότε το πρόβλημα θα λυθεί




ΠΗΓΗ: microsoft.com
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.