Header pic

Pic

Τρίπολη: 22χρονος μαχαίρωσε στον θώρακα 28χρονο επειδή τον προσπέρασε.

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ένας 28χρονος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν 22χρονο στα Καλάβρυτα για μια προσπέραση.
 Είναι από αυτές τις ειδήσεις που συνήθως προκαλούν την εύλογη απορία για το αν υπάρχει όχι απλά οδηγική παιδεία στην χώρα μας, αλλά έστω παιδεία γενικά… 
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων-Δάφνης το μεσημέρι της Παρασκευής. Ένας 22χρονος που οδηγούσε ένα Ι.Χ. φορτηγό με συνοδηγό έναν 18χρονο, στον πατέρα του οποίου ανήκε το όχημα, προσπέρασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος λίγο έξω από την Δάφνη. Λίγο πιο κάτω, τον πρόλαβε ο 28χρονος και άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί να βγουν από τα οχήματα τους και να έρθουν σε συμπλοκή. Τότε, ο 22χρονος έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε με δύναμη στο δεξί στήθος του 28χρονου, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Ο 22χρονος δράστης με τον 18χρονο συνοδηγό του, που δεν συμμετείχε στο επεισόδιο, φόρτωσαν στο φορτηγό τον σοβαρά τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όπου και τον παράτησαν και έφυγαν τρέχοντας με το φορτηγό. 

 Το τραύμα του θύματος ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί στο Κέντρο Υγείας και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται. Από την αστυνομία εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού και ο γιος του που δεν είχε συμμετοχή στο επεισόδιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη, ο οποίος αναζητείται και προφανώς κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη.

http://www.tilestwra.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.