Header pic

Pic

Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Περ. Πελοποννήσου από 3.11.2017 έως 15.11.2017

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 3.11.2017 έως και την Τετάρτη 15.11.2017, 



ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια τριάντα τρία (933) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια εβδομήντα επτά (677) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα έξι (256) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια πενήντα εννέα (659) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα τρία (153) άτομα, από τα οποία ενενήντα έξι (96) ήταν ημεδαποί και πενήντα επτά (57) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ενενήντα τέσσερα (94) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
Έξι (6) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για στέρηση Δελτίου Ταυτότητας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Οκτώ (8) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί και μία (1) αλλοδαπή στην Κορινθία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός και μία (1) αλλοδαπή στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Εννέα (9) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μία (1) ημεδαπή στη Λακωνία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Μία (1) ημεδαπή στη Λακωνία, για παράβαση της νομοθεσίας Περί Προστασίας ζώων συντροφιάς.
Οκτώ (8) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για ληστεία.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για τα ναρκωτικά.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Πέντε (5) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δεκατρείς (13) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκαν:

 Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 29/30.3.2012, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 42χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή.
 Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 23.10.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 3/4.8.2013, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για απόπειρα κλοπής.
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου - Βόχας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής σε οικία και σε όχημα, που είχαν γίνει την 31.3.2013 και την 28/29.1.2013, αντίστοιχα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βέλου - Βόχας Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος ενός (1) 26χρονου ημεδαπού και ενός (1) 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για κλοπή και απόπειρα κλοπής, αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες εξήντα τέσσερις (364) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν:

φυτό κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, στην Αργολίδα,
μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικό δισκίο, στην Κορινθία και
-22, 3 - γραμμάρια κάνναβης, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.