Header pic

Pic

Πέμπτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Ά Αρκαδίας. Κορακοβούνι - Ερμής Μελιγούς

Η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αρκαδίας και το Κορακοβούνι θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, την ομάδα του Ερμή Μελιγούς. Το Κορακοβούνι με δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα 




προσπαθήσει να διευρύνει το σερί αυτό και να ανέβει ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 3.00μμ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Μπόζνος, Μυριούνης και Αθανασίου ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τσαγγούρης Σταύρος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, ο Ορχομενός φιλοξενεί τις Βρασιές στο γήπεδο του Λεβιδίου, η Τεγέα την ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο Φιλικών και η Δόξα Μεγαλόπολης την ομάδα του Αχιλλέα στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Πανθυρεατικού και Πανιωνίου στο γήπεδο του Άστρους και ο Μαντινειακός με τον Απόλλωνα Τυρού στο γήπεδο Φιλικών. Οι αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 3.00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.