Header pic

Pic

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Άστρους


Άστρος 14/11/2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Συλλόγος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους μαθητές των σχολικών μονάδων της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τις ενορίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια για την αγορά ενός ορθοστάτη, ο οποίος κρίνεται απαραίτητος για την βελτίωση της καθημερινότητας ενός παιδιού με κινητικά προβλήματα.

Αφού συγκεντρώσαμε το ποσό, σε συνεργασία με τους γονείς παραγγείλαμε το μηχάνημα και μετά από κάποιους μήνες το παραλάβαμε.

Ακολουθεί το Ευχαριστήριο Σημείωμα των γονιών.

«Αγαπητοί γονείς και αγαπητά παιδιά,

 Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή στην προσπάθεια συγκέντρωσης του απαραίτητου χρηματικού ποσού για την αγορά ενός ορθοστάτη για τον εφτάχρονο γιο μας. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή η οποιαδήποτε συνεισφορά αποκτά ιδιαίτερη αξία και σπουδαιότητα. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο κάθε παιδί που πρόσφερε το χαρτζιλίκι του συντελώντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητας του δικού μας παιδιού.

 Ο ορθοστάτης είναι ένα μηχάνημα, ένα είδος αμαξίδιου, που επιτρέπει στον μικρό μας να στέκεται όρθιος, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και η ίδια η λέξη. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η μετακίνησή του μέσα στο χώρο του σπιτιού, καθώς διαθέτει τροχούς. Σκεφτήκαμε πως δείχνοντάς σας εικόνες του και εξηγώντας σας τη λειτουργία του, θα μπορούσατε καλύτερα να αντιληφθείτε το πρακτικό αποτέλεσμα της ενέργειάς σας. Όταν ο ορθοστάτης βρίσκεται σε οριζόντια θέση μοιάζει με μικρό τροχήλατο κρεβάτι. Αρχικά, λοιπόν, ξαπλώνουμε και σταθεροποιούμε το σώμα του γιου μας και στη συνέχεια σηκώνουμε τον ορθοστάτη σε κατακόρυφη θέση. Οι ειδικές υποδοχές στη βάση, που μοιάζουν με παπούτσια, κρατούν τα πόδια του σταθερά και του εξασφαλίζουν σωστή στάση σώματος. Το τραπεζάκι που μπορεί να τοποθετηθεί στο κατάλληλο ύψος του δίνει τη δυνατότητα να αγγίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια ή μουσικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.