Το τραπέζι της ομάδας του Κορακοβουνίου

  • στις Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Το καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Κορακοβουνίου συνεχίστηκε και μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Δόξα Μεγαλόπολης στο τραπέζι που παράθεσε η διοίκηση του Συλλόγου στην ομάδα, στο κατάστημα "Πετρούλα" στο Κορακοβούνι.


 Το τραπέζι ήταν κανονισμένο πριν τον αγώνα και ανεξαρτήτου αποτελέσματός δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση το πόσο πιστεύει και στηρίζει την ομάδα του Κορακοβουνίου.

 Από την πλευρά μας το Korakovouni Web Radio ευχαριστεί την διοίκηση του Συλλόγου για την πρόσκληση της προς εμάς στο τραπέζι και ευχόμαστε πάντα ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ! !Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.