Header pic

Pic

Νίκη με ανατροπή το Κορακοβούνι με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης (φώτο)

 Σημαντική νίκη και με ανατροπή πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής 5-11-2017 το Κορακοβούνι με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με σκόρ 3-1.


 Στο πρώτο ημίχρονο και σε ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες η Δόξα κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Κούβαλη Γεώργιο με σουτ μέσα απο την περιοχή.

 Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις έξυπνες κινήσεις-αλλαγές του προπονητή της ομάδας του Κορακοβουνίου κ.Δημήτρη Κόλλια η ομάδα του Κορακοβουνίου μέσα σε 2 λεπτά πέτυχε την ανατροπή καθώς στο 48' ο Ανδρέας Κουλεντιανός έκανε το 1-1 και στο 50' ο Χάρης Λυτρίβης το 2-1.
 Η ομάδα της Δόξας πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 88' το Κορακοβούνι έκανε το 3-1 με τον Μάριο Λάμπρου όπου ήταν και το τελικό σκόρ.





































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.