Πώς να βρείτε ποιός σας μπλόκαρε στο facebook

  • στις Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2017 -
  • 0 σχόλια

Το Facebook έχει πολλές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε το απόρρητό σας, αλλά δεν διαθέτει κάποια λειτουργία που σας επιτρέπει να γνωρίζετε εάν κάποια από τις επαφές σας



 έχει μπλοκάρει. Έτσι, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε με βεβαιότητα αν οι επαφές σας έχουν αποκλείσει από το λογαριασμό τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσπαθήσετε να υπολογίσετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε κάποιες ενδείξεις για να διαπιστώσετε αν έχετε αποκλειστεί.


Η επαφή σας δεν υπάρχει πλέον στη λίστα φίλων σας

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο φίλος σας σας έχει μπλοκάρει, αφού θα μπορούσαν να απενεργοποιήσουν το δικό τους λογαριασμό ή να μπλοκαριστούν από το Facebook. Μπορείτε ακόμα να μάθετε ρωτώντας τους κοινούς φίλους σας εάν μπορούν να δουν το προφίλ τους. Εάν ναι, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχετε μπλοκαριστεί.

Δεν μπορείτε πλέον να δημοσιεύσετε στο τείχος τους ή να δείτε τη νέα τους σελίδα

Εάν η επαφή σας εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα φίλων σας, αλλά δεν μπορείτε πλέον να δημοσιεύσετε στον τοίχο της επαφής σας ή να δείτε κάποια πρόσφατη δραστηριότητα στο προφίλ σας, τότε έχετε αποκλειστεί εν μέρει.

Αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι και θέλετε να προσθέσετε το άτομο ως επαφή, μπορείτε να μάθετε εάν σας έχουν αποκλείσει αναζητώντας το προφίλ του στο πλαίσιο αναζήτησης. Εάν δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στον τοίχο τους, να δείτε οποιαδήποτε πρόσφατη δραστηριότητα ή να δείτε το κουμπί Προσθήκη φίλου στο προφίλ τους, τότε υπάρχει πιθανότητα να έχετε αποκλειστεί. Ωστόσο, είναι ακόμα πιθανό να έχουν ορίσει το προφίλ τους έτσι ώστε οι άγνωστοι χρήστες να μην μπορούν να δουν τις αναρτήσεις τους ή να στείλουν αιτήματα φίλων.

Προσθήκη λεζάντας
Δεν μπορείτε πλέον να τους στείλετε ένα μήνυμα

Μια άλλη ένδειξη ότι αυτή η επαφή μπορεί να σας έχει αποκλείσει είναι εάν δεν μπορείτε πλέον να τους στείλετε ένα μήνυμα. Μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό μηνυμάτων σας με αυτήν την επαφή και να δείτε σε ποιο χρώμα εμφανίζεται το όνομά τους. Εάν το όνομα εμφανίζεται με μαύρο χρώμα αντί για μπλε με μια υπερσύνδεση στο προφίλ, αυτό σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί.

Ωστόσο, εάν το όνομά τους εμφανίζεται ως χρήστης του Facebook, σημαίνει ότι έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους. Αναζητήστε και βρείτε την επαφή σας κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης και επιλέξτε το προφίλ της. Αν λάβετε το ακόλουθο μήνυμα: Λυπούμαστε, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη, είναι πιθανό ότι ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε είναι σπασμένος, η σελίδα έχει διαγραφεί ή έχετε αποκλείσει.

Δεν μπορείτε να βρείτε το προφίλ σας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης

Αν πληκτρολογήσετε το όνομα της επαφής σας στο πλαίσιο αναζήτησης του Facebook και το προφίλ του δεν εμφανίζεται, τότε είναι πιθανό να έχετε μπλοκαριστεί. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις του προφίλ τους για να μην βρεθούν ή ότι έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους. Αν θέλετε να είστε βέβαιοι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό για να κάνετε διπλό έλεγχο.

Λάβετε υπόψη ότι πολλοί χρήστες του Facebook αποφασίζουν να περιορίσουν τις ρυθμίσεις απορρήτου τους, επιτρέποντας σε άτομα που βρίσκονται στις γεωγραφικές περιοχές τους να τα εντοπίσουν. Επομένως, κατά τη δημιουργία του νέου λογαριασμού σας, θα πρέπει να ορίσετε τη γενέτειρά σας ως εκείνη των φίλων σας. Αν βρείτε την επαφή σας στο νέο λογαριασμό σας, αλλά όχι στην παλιά, τότε σας έχουν μπλοκάρει.

Μπορείτε να δείτε το προφίλ τους στο Google, αλλά όχι στο Facebook

Κλείστε την περίοδο σύνδεσης στο Facebook, ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στην Google. Εισαγάγετε το όνομά τους και το Facebook στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε Enter. Εάν βρείτε τη σελίδα της επαφής σας στο Facebook στα αποτελέσματα και μπορείτε να δείτε το προφίλ σας, τότε η επαφή σας σας έχει μπλοκάρει.

Μπορείτε να δείτε το προφίλ τους σε ένα εικονικό παιχνίδι

Από το λογαριασμό σας στο Facebook, εισαγάγετε ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείτε και οι δύο. Ακόμα κι αν κάποιος σας αποκλείσει, ορισμένες εφαρμογές παιχνιδιών δεν αντικατοπτρίζουν την αλλαγή. Αναζητήστε το όνομα αυτού του ατόμου στον πίνακα αποτελεσμάτων του παίκτη και, αν το βρείτε, ίσως είναι ότι σας έχουν μπλοκάρει.

Σημαντικό: Μην εμπιστεύεστε τις εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ποιος σας έχει αποκλείσει στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο. επιδιώκουν μόνο να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.