Header pic

Pic

Η 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ά Αρκαδίας. Κορακοβούνι - Αχιλλέας Παρ. Άστρους

Η 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αρκαδίας ξεκινά το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου με τρεις αγώνες οι οποίοι ξεκινούν στις 3.00μμ. 



Ειδικότερα, στο γήπεδο Φιλικών ο Μαντινειακός στο ρόλο του γηπεδούχου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Τρίπολης. Στο γήπεδο του Άστρους ο Πανθυρεατικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Απόλλωνα Τυρού και λίγο νοτιότερα, στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα η ομάδα των Βρασιών φιλοξενεί το Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Η 10η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με τους υπόλοιπους τρεις αγώνες. Η Δόξα Μεγαλόπολης και ο Ορχομενός Λεβιδίου θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης ενώ η Τεγέα θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Μελιγούς στο γήπεδο Φιλικών.

Την ίδια ώρα (3.00μμ), η ομάδα του Κορακοβουνίου αντιμετωπίζει την ομάδα του ΜΑΝΟ Αχιλλέα Παραλίου Άστρους στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αυγερινός Ν., Νίκα Ι. και Αθανασίου Ν. ενώ παρατηρητής αγώνα ο κ. Τσαγγούρης Σταύρος.

Σας περιμένουμε όλους στα γήπεδα της Αρκαδίας να διασκεδάσουμε και να προβάλουμε τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.