Header pic

Pic

Έκλεψαν ελαιόκαρπο ενός τόνου από καλλιέργεια στο Κορακοβούνι

Ο Δεκέμβρης μπήκε με τους κλέφτες να έχουν βάλει στο μάτι τον ελαιόκαρπο, τον οποίο συλλέγουν οι καλλιεργητές στην περιοχή μας, για το λάδι της χρονιάς ή για ένα εισόδημα που θα τους βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα αυτή την εποχή.



Συγκεκριμένα, κάτοικος του Κορακοβουνίου που είχε συλλέξει 20 σακιά (περίπου ένας τόνος) ελαιοκάρπου για το λάδι της οικίας του έκαναν φτερά από το κτήμα του, το οποίο βρίσκεται στο Κορακοβούνι, κοντά στη γέφυρα του Βρασσιάτη. Το κτήμα δεν ήταν περιφραγμένο και αποτέλεσε εύκολο στόχο για τους δράστες.

Στη ζημιά που υπέστη η οικογένεια εκτός του ελαιοκάρπου και του ελαιόλαδου που θα είχε παραχθεί, πρέπει να υπολογίζονται και τα μεροκάματα που δαπάνησαν για τη συλλογή του, ασχέτως αν είχαν εργάτες ή ήταν προσωπική εργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.