Header pic

Pic

Αναστάτωση στο Άστρος από μυστηριώδη φυλλάδια

Μια παράξενη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Βόρεια Κυνουρία, στην οποία στοχοποιείται για βαρύτατα εγκλήματα ένας άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Άστρος τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν από άγνωστο ή αγνώστους πολλά φυλλάδια όπως αυτό της φωτογραφίας, στα οποία κατηγορείται ένας συγκεκριμένος άνδρας -το όνομα του οποίου αναφέρεται κάτω- για βιασμό, πρόκληση σωματικής βλάβης, κακοποίηση και βασανισμό κοριτσιού, και συγκεκριμένα της θετής του κόρης.
Στο ίδιο φυλλάδιο, όμως, κατηγορείται σύσσωμη και η κοινωνία του Άστρους ότι ενώ γνώριζε, κρατούσε το στόμα της κλειστό.
Η υπόθεση διερευνάται, όπως είπαμε, και σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal και το Astrow News με την Αστυνομία, πληροφορηθήκαμε ο άνδρας το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο φυλλάδιο έχει το δικαίωμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οπωσδήποτε η ανώνυμη στοχοποίηση ενός ανθρώπου μέσω φυλλαδίων δεν αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο «καταγγελίας» ενός περιστατικού.
Ρεπορτάζ astrosnews.gr, arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.