Header pic

Pic

Ήττα για Κορακοβούνι στην Τρίπολη από τον Μαντινειακό

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στην Τρίπολη από τον Μαντινειακό στον αγώνα του έγινε την Κυριακή 3-12-2017 στο γήπεδο των Φιλικών με σκορ 3-1


 Η ομάδα του Μαντινειακού μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αποστολόπουλο με τον ίδιο παίχτη να κάνει το 2-0 στο 40ο λεπτό.
 Στο Β ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να μειώσει το σκορ όμως στο 65 λεπτό ο Καστάς έκανε το 3-0 με την ομάδα του Κορακοβουνίου το μόνο που κατάφερε είναι να πετύχει ένα γκολ με τον Χάρη Λυτρίβη στο 85ο λεπτό.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κορακοβούνι παρατάχθηκε χωρίς 5 βασικούς του παίχτες καθώς απουσίαζαν οι: Ανδρέας Ρουμπής, Ανδρέας Κουλεντιανός, Νίκος Κουλεντιανός, Ιωάννης Ρεντούλης και Ιωάννης Λυτρίβης.

Την επόμενη αγωνιστική το Κορακοβούνι αγωνίζεται στο Λεβίδι με την τοπιική ομάδα του Ορχομενού.

Βαθμολογία

1.Πανθυρεατικός 24

2.Ερμής Μελιγούς 17

3. Βρασιές 15

4. Δόξα Μεγαλόπολης 10

5. Α.Ε.Κ Τρίπολης 11

6. Μαντινειακός 11

7. Κορακοβούνι 10

8. Απόλλων Τυρού 9

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 8

10. Τεγέα 7

11.Ορχομενός Λεβιδίου 7

12.Αχιλλέας 3

Αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Ά τοπικού Αρκαδίας :

Πανθυρεατικός - Δόξα Μεγαλόπολης 2-1

Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Ερμής Μελιγούς 0-1

Απόλλων Τυρού - ΑΕΚ Τρίπολης 1-3

Τεγέα - Ορχομενός Λεβιδίου 1-1

Βρασιές – Αχιλλέας 3-1


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.