Header pic

Pic

Η παραμονή της Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι (φώτο)

 Με την δέουσα κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός παραμονή της Αγίας Βαρβάρας στον Τρισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι Κυνουρίας την Κυριακή 3-12-2017

 Χοροστατούντος του Ιερέα Κωνσταντίνου Σαμαρτζή και του Ιερέα Γεωργίου Πετρή ο κόσμος τίμησε την μνήμη της Αγίας Βαρβάρας και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στην πλατεία του χωριού.

 Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Παναγιώτης Μαντάς, ο πρόεδρος του χωριού κ.Αθανάσιος Λυτρίβης, ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Χονδρολέος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Καμπύλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Αρφάνης Δημήτριος και κ.Γεώργιος Κλεώπας.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.