Η παραμονή της Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι (φώτο)

  • στις Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Με την δέουσα κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός παραμονή της Αγίας Βαρβάρας στον Τρισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι Κυνουρίας την Κυριακή 3-12-2017

 Χοροστατούντος του Ιερέα Κωνσταντίνου Σαμαρτζή και του Ιερέα Γεωργίου Πετρή ο κόσμος τίμησε την μνήμη της Αγίας Βαρβάρας και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στην πλατεία του χωριού.

 Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Παναγιώτης Μαντάς, ο πρόεδρος του χωριού κ.Αθανάσιος Λυτρίβης, ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Χονδρολέος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Καμπύλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Αρφάνης Δημήτριος και κ.Γεώργιος Κλεώπας.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.